150-κιλά-απορρίμματα-σε-φαράγγι-της-Κρήτης

150 κιλά απορρίμματα σε φαράγγι της Κρήτης

Πολιτικη

Ο Δήμος Χανίων μαζί με εθελοντές απομάκρυναν από το φαράγγι του Δικτάμου, ούτε λίγο ούτε πολύ, 150 κιλά σε απορρίμματα.

Ο εθελοντικός καθαρισμός στο φαράγγι του Δικτάμου που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατωχωρίου «Αγ. Γεώργιος», και τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων, αποδείχθηκε σωτήριος για το περιβάλλον καθώς απομακρύνθηκαν 150 κιλά σκουπιδιών και άλλων αντικειμένων.

Δεκάδες εθελοντές, ανάμεσα τους και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας και Πρασίνου, Μιχάλης Τσουπάκης συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Κατωχωρίου και με το σύνθημα όλοι μαζί για το φαράγγι Δικτάμου , συμμετείχαν στις εργασίες καθαρισμού του φαραγγιού.

Στόχος της δράσης, κατά την οποία μάλιστα συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 150 κιλά απορριμμάτων όπως προαναφέραμε (πλαστικά, ελαστικά, μεταλλικά αντικείμενα, κ.α.) είναι η προστασία και  η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του φαραγγιού.

Ο κ. Τσουπάκης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές που συμμετείχαν αλλά και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατωχωρίου για τη  φιλοξενία, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και ευγνώμονες που και φέτος οι εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων και βρεθήκαμε όλοι μαζί εδώ, προσπαθώντας να προστατεύσουμε τον φυσικό πλούτο του τόπου μας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr