Τι-παίζει-με-τους…-κομπάρσους-του-Πούτιν;-Είναι-εκεί-σε-κάθε-επίσκεψή-του,-οι-ίδιοι-και-οι-ίδιοι

Τι παίζει με τους… κομπάρσους του Πούτιν; Είναι εκεί σε κάθε επίσκεψή του, οι ίδιοι και οι ίδιοι

Αθλητικα

Ο ίδιος «στρατιώτης» που ήταν και εργάτης, η ίδια ξανθιά κυρία πάντα στο ακροατήριο του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Το στρατιωτικό νοσοκομείο «Mandryk» της Μόσχας επισκέφτηκε πρόσφατα- και για πρώτη φορά μετά την εισβολή στην Ουκρανία- ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ρωσίας πήγε και χαιρέτησε «στρατιώτες» που είχαν τραυματιστεί στις μάχες στην Ουκρανία και μάλιστα ρώτησε έναν, για το πως νιώθει ο γιος του… «Περήφανος για τον πατέρα του» ήταν η απάντηση του έλαβε.

Οι φωτογραφίες όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας τράβηξαν την προσοχή ορισμένων, καθώς διέκριναν… γνώριμα πρόσωπο. Ο άντρας αυτός με τον οποίο είχε συνομιλία ο Βλάντιμιρ Πούτιν, είδαν πως έχει παραστεί και σε άλλες εκδηλώσεις με παρόντα τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Ο Adam Rang, ακτιβιστής «αντιπροπαγάνδας»- όπως περιγράφει ο ίδιος τον εαυτό του- που ζει στην Εσθονία, έγραψε στο Twitter ότι ένας από τους στρατιώτες στο νοσοκομείο του φαινόταν τρομερά οικείος, γι αυτό έψαξε και άλλες φωτογραφίες και…τον βρήκε μπροστά-μπροστά και σε άλλες εκδηλώσεις. Κι όχι μόνο αυτόν.

#Russia: This looks about right. In case you were wondering how #Putin can possibly risk being in the presence of regular #RussianPeople. He never does. pic.twitter.com/LpCOP5pYvB

— Igor Sushko (@igorsushko) May 26, 2022

«Ο Πούτιν συναντήθηκε με έναν τραυματισμένο στρατιώτη, ο οποίος, κατά μια διαβολική σύμπτωση, ήταν επίσης εργάτης στο εργοστάσιο που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν», ανέφερε στο ποστάρισμά του.

Ο Ρανγκ πόσταρε κι άλλες φωτογραφίες, τόσο με τον ίδιο στρατιώτη- εργάτη, όσο και με άλλους άντρες ή μια ξανθιά κυρία, που και αυτή όλως τυχαίως είναι πάντα μπροστά στο ακροατήριο του Πούτιν.

Οι ισχυρισμοί μάλιστα ότι γ φωτογραφία από το νοσοκομείο είναι ψεύτικη ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, όταν δημοσιογράφος στο κανάλι Telegram General SVR, ανέφερε ότι ο στρατιώτης-εργάτης ήταν πρώην κατάσκοπος της KGB με δεσμούς στο Κρεμλίνο.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο Πούτιν φαίνεται ότι δεν επισκέφτηκε καν το στρατιωτικό νοσοκομείο, αλλά «έστησαν» αυτή την επίσκεψη σε άλλο χώρο και την πρόβαλαν μετά μαγνητοσκοπημένη.