ΠΑΣΟΚ-–-ΚΙΝΑΛ:-Σταθερή-η-στήριξή-μας-στις-διεκδικήσεις-των-ΛΟΑΤΚΙ+-κινημάτων

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Σταθερή η στήριξή μας στις διεκδικήσεις των ΛΟΑΤΚΙ+ κινημάτων

Πολιτικη

Τη στήριξη του στις διεκδικήσεις των ΛΟΑΤΚΙ+ κινημάτων εκφράζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας, Αμφιφοβίας και Ιντερφοβίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

Ανοιχτή και προοδευτική κοινωνία

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας, Αμφιφοβίας και Ιντερφοβίας (IDAHOBIT) και δηλώνει σταθερός υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των διεκδικήσεων των ΛΟΑΤΚΙ+ κινημάτων. Η σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία αποτελεί διαχρονικά το σταθερό πυλώνα στήριξης των μεταρρυθμίσεων που αφορούν στις κοινωνικές και θεσμικές αλλαγές, που στόχο έχουν την επικράτηση της ισότητας, της ευτυχίας και της αγάπης δίχως αστερίσκους, απέναντι στο μίσος, τη δυστυχία και το φόβο.

»Ως Σοσιαλδημοκράτες δουλεύουμε για μια ανοιχτή και προοδευτική κοινωνία, όπου όλες οι ατομικότητες εκφράζουν ελεύθερα την ταυτότητά τους χωρίς φόβο και αμηχανία. Η ελευθερία και η ευημερία του κάθε προσώπου και της κάθε οικογένειας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την κοινωνική, αλλά και την οικονομική πρόοδο σε μια σύγχρονη Δημοκρατία· διότι ευημερία δίχως ελευθερία και πραγματική ισότητα δεν υφίσταται».

Η ελευθερία & η ευημερία του κάθε προσώπου & της κάθε οικογένειας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την κοινωνική, αλλά & την οικονομική πρόοδο σε μια σύγχρονη Δημοκρατία· διότι ευημερία δίχως ελευθερία & πραγματική ισότητα δεν υφίσταται. #IDAHOBIT2022

🔗https://t.co/JnjXfgiRqK pic.twitter.com/fcDZOYO2fc

— Κίνημα Αλλαγής (@kinimallagis) May 17, 2022

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr