Ξαπλώστρα-σε-τιμή-σουίτας:-Έως-600-ευρώ-για-ένα-σετ-στην-πρώτη-σειρά-σε-διάσημες-παραλίες-της-Μυκόνου-(vid)

Ξαπλώστρα σε τιμή σουίτας: Έως 600 ευρώ για ένα σετ στην πρώτη σειρά σε διάσημες παραλίες της Μυκόνου (vid)

Αθλητικα

Κοντά στα 600€ το σετ ξαπλώστρες – ομπρέλα στην πρώτη σειρά στις διάσημες παραλίες της Μυκόνου.

Πολλά είναι τα χρήματα που πρέπει να δαπανήσει κανείς αν θέλει να κάτσει πρώτο… τραπέζι-ξαπλώστρα σε γνωστές παραλίες της Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, υπάρχουν και οι πιο «φθηνές», όπως για παράδειγμα στο Αγράρι, όπου το σετ ξαπλώστρας-ομπρέλας κοστίζει 30 ευρώ.

«Εμείς οι Μυκονιάτες πρέπει να στείλουμε μήνυμα και να κερδίσουμε τα 10.000 ευρώ για να πάμε σε κάποια παραλία», είπε ο δημοσιογράφος.

«30 ευρώ έχει το σετ εδώ στο Αγράρι και είναι μάλλον η φθηνότερη παραλία. Κανά-δυο έχουν μείνει εδώ, μετρημένες», συμπλήρωσε.

Η πιο ακριβή παραλία

«Έχουν φτάσει και τα 600 ευρώ, είναι η ξαπλώστρα που είναι σαν κρεβάτι. Το θέμα και η ουσία της υπόθεσης είναι πόσοι την πατάνε από αυτές τις τιμές. Γιατί η ξαπλώστρα είναι το μοναδικό προϊόν που δεν υπάρχει στον κατάλογο η αναγραφόμενη τιμή. Κι ο τουρίστας, δεν μπορεί να φανταστεί ότι δίνει 200 ευρώ για το δωμάτιο και 400 ευρώ για μια ξαπλώστρα. Κι αυτό είναι ένα τρικ το οποίο το υπουργείο τουρισμού θα έπρεπε να το επιβάλλει, γιατί πάρα πολλοί την πατάνε…», τόνισε.

Παράλληλα διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για κάποιο «πακέτο» που περιλαμβάνει και φαγητό: «600 ευρώ είναι μόνο το σετ με την ξαπλώστρα. Εμένα αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ο τουρίστας δεν ξέρει, βλέπει μια ωραία παραλία, λέει ας κάτσω εδώ και ξαφνικά έρχεται ο λογαριασμός. Θα έπρεπε όπως σε όλα στη ζωή μας, να υπάρχει μια τιμή. Αλλιώς δεν θα με σταματούσαν να μου λένε το παράπονό τους… ».