Μπάλντοκ:-«Αγαπώ-την-Ελλάδα,-ερχόμενος-εδώ-είδα-το-‘king-otto’-και-μου-έδωσε-κίνητρο»-(vid)

Μπάλντοκ: «Αγαπώ την Ελλάδα, ερχόμενος εδώ είδα το ‘King Otto’ και μου έδωσε κίνητρο» (vid)

Αθλητικα

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ στις δηλώσεις του μετά την προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας τη Δευτέρα στάθηκε στα συναισθήματά του μετά την πρώτη του κλήση.

Ο Μπάλντοκ επισήμανε μεταξύ άλλων για:

Τα πρώτα συναισθήματά του: Μου συμπεριφέρονται ευγενικά και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ ύστερα από τόση αναμονή και τόσο καιρό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την οικογένειά μου η παρουσία μου στην Εθνική. Όσοι ξέρουν γνωρίζουν πόσο δύσκολο ήταν με τη γραφειοκρατία, τον Covid-19 και το Brexit.

Τη Βόρεια Ιρλανδία: Επιπλέον κίνητρο τιμή για μένα να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Πολύ περήφανη στιγμή. Γνωρίζω όλους τους παίκτες της Βόρεια Ιρλανδίας. Τους έχω αντιμετωπίσει σχεδόν όλους και εάν ο προπονητής μου ζητήσει τη γνώμη μου ή πληροφορίες – εάν και είμαι σίγουρος ότι ήδη γνωρίζει – ευχαρίστως να τους τις δώσω.

Την καταγωγή του: Η γιαγιά μου ήταν 100% Ελληνίδα και έχουμε συγγενείς εδώ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Αγαπώ τη χώρα.

Την Εθνική του 2004: Είδα το ‘King Otto’. Μου έδωσε κίνητρο. Μπορεί να σημαίνει κάτι το γεγονός ότι το είδα ερχόμενος εδώ.