Λίβερπουλ-–-Ρεάλ-Μαδρίτης:-Η-στιγμή-που-οι-οπαδοί-της-Λίβερπουλ-σπάνε-τα-τουρνικέ-και-εισβάλουν-στο-Σταντ-Ντε-Φρανς-(vid)

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Η στιγμή που οι οπαδοί της Λίβερπουλ σπάνε τα τουρνικέ και εισβάλουν στο Σταντ Ντε Φρανς (vid)

Αθλητικα

Οπαδοί της Λίβερπουλ χωρίς εισιτήριο προκάλεσαν ζημιές, σπάζοντας τα τουρνικέ στην προσπάθειά τους να εισβάλουν στο «Σταντ Ντε Φρανς»,

Σκηνές χάους επικράτησαν στο «Σταντ Ντε Φρανς» πριν την καθυστερημένη έναρξη του τελικού του Champions League, με την αστυνομία να κάνει χρήση σπρέι πιπεριού σε φιλάθλους της Λίβερπουλ που περίμεναν στην ουρά για να εισέλθουν στο γήπεδο. Οι αρχές κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να απομακρύνουν όσους πλησιάζουν τα κάγκελα. Ακόμα και με… σπρέι πιπερίου!.

Μετά το τέλος του αγώνα, η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη 68 ατόμων ενώ τουλάχιστον 238 οπαδοί χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, έπειτα από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον περίγυρο του γηπέδου. Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο που απεικονίζει τους φίλους της Λίβερπουλ να σπάνε τα τουρνικέ και να εισβάλουν στο γήπεδο, ξεφεύγοντας από τις αρχές.