Βοτανικός:-«Μπλόκο»-των-59-για-το-νέο-γήπεδο,-αναβλήθηκε-για-τις-23/2-του-2023-η-επικύρωση-της-απόφασης-της-ΓΣ-|-to10.gr

Βοτανικός: «Μπλόκο» των 59 για το νέο γήπεδο, αναβλήθηκε για τις 23/2 του 2023 η επικύρωση της απόφασης της Γ.Σ. | to10.gr

Αθλητικα

Βοτανικός: «Μπλόκο» των 59 για το νέο γήπεδο, αναβλήθηκε για τις 23/2 του 2023 η επικύρωση της απόφασης της Γ.Σ. | to10.gr

«Φρένο» στο πρότζεκτ του Βοτανικού κατάφεραν τα 59 μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τα οποία προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο που θα επικύρωνε το αποτέλεσμα της Γ.Σ.,και πέτυχαν την αναβολή της εκδίκασης ως τον Φεβρουάριο του 2023.

«Φρένο» στο πρότζεκτ του Βοτανικού βάζουν τα 59 μέλη του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που ήταν κατά της απόφασης για το νέο γήπεδο, καταθέτοντας στα τέλη Απριλίου προσφυγή κατά του αποτελέσματος των εκλογών που είχαν ανάψει… πράσινο με αυξημένη πλειοψηφία.

Σήμερα ο όμιλος θα έπαιρνε και τυπικά την έγκριση του αποτελέσματος από το δικαστήριο αλλά αυτά τα μέλη αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αγωγή, έχοντας ως κύριο επιχείρημα το ότι δεν υπερψήφισαν τα 2/3 των μελών αλλά τα 2/3 όσων πήραν μέρος στην ψηφοφορία και ζητούν την ακύρωση της γενικής συνέλευσης!

Έτσι πέτυχαν την αναβολή της εκδίκασης μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023. Κάτι που σημαίνει ότι μπλοκάρει την συνέχεια του έργου, το οποίο δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς τις υπογραφές των συμβάσεων.

Αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο που θα έπρεπε να τρέξουν οι διαδικασίες, να πέσουν υπογραφές των συμβάσεων ανάμεσα σε Δήμο και Παναθηναϊκό και να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου. Η εξέλιξη αυτό αποδεικνύει πως υπάρχουν εμπόδια στην όλη διαδικασία και μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από